OVER THEATERCAFÉ MUZE

Culinair en Cultureel genieten

Een volledig avondje uit in Hilversum, wat kan je verwachten?

Wie zijn wij?

Het Theatercafé Muze team

Ons team bestaat uit een creatieveling (Jaimie Lloyd), een horecatijger (Didi van den Brand), een topkok (Joey Romeijnder) en een zakenman (Martijn Versteeg). Samen staan we te springen om van de tweede Muze een succes te maken. Jaimie heeft de eerste Muze tot succes gemaakt en gaat zorgen dat alles op rolletjes loopt en het programma goed gevuld wordt. Didi tilt de horeca beleving naar het volgende niveau en zorgt dat je je thuis voelt. Joey zorgt voor topkwaliteit eten en Martijn houdt op de achtergrond de zakelijke kant in de gaten.

Werken bij Theatercafé Muze

We zijn op dit moment ons team aan het uitbreiden met leuke mensen in de keuken en de bediening. Wil jij ook op deze creatieve gezellig plek komen werken? Stuur een mailtje naar didi@muzeindestad.nl

 

Theatercafé met top-horeca

Culinair en cultureel genieten

Op de eerste locatie hebben we in 2 jaar 350% groei gerealiseerd. Nu alles stevig staat zijn we, versterkt door Didi en Joey, klaar voor de tweede locatie. We kennen Hilversum en omgeving goed, en hebben al laten zien dat we weten dat we publiek kunnen trekken. De plannen liggen klaar en alles staat in de startblokken. Als de financiering rond is kunnen we los! We kunnen bijna niet wachten….

Muze in de Stad wordt onze tweede locatie in hartje Hilversum en bestaat uit een ruim cafe/restaurant met een podium voor allerlei vormen van entertainment. Culinair en cultureel genieten op dezelfde plek!

Horeca waar altijd wat te beleven is

Raak geïnspireerd en wordt geraakt

Overdag kan je komen lunchen, raak je geïnspireerd door de creatieve omgeving en ben je benieuwd wat er die week ’s avonds te beleven is. Van woensdag- t/m zondagavond staat er namelijk entertainment op het podium midden in het restaurant. Hier kun je licht theater verwachten zoals bijvoorbeeld liedjesprogramma’s, comedy en improvisatietheater.

In de avond kom je langs voor een luxe diner met heerlijke bijpassende wijn of een lekker speciaalbiertje. Na het diner blijf je zitten voor de voorstelling van die avond. Het programma geeft je, meestal op grappige wijze een nieuw perspectief, zet je aan het denken of maakt je gewoon lekker aan het lachen. Een ding staat vast, na afloop heb je genoeg om met elkaar over te praten.

Kortom, een volledige avond uit in het hartje van Hilversum!