Loading Events

Cabaret Carrousel

18 Jun 2022

Drie korte komische performances van verschillend aanstormend talent. Tussen de acts door is het mogelijk om te eten. De avond zijn de volgende artiesten te zien:

 

Ruth

 

19:30 TOBBEN – Ruth Elings “Waar tob over als je ineens zonder werk en met een lege agenda thuis zit?” TOBBEN is een liedjesprogramma in de traditie van Wim Sonneveld: De liedjes spelen de hoofdrol en behandelen samen met de teksten eromheen de hoofdvraag: Hoe houd je je als tobber staande in een wereld waar brutalen de halve wereld domineren?

 

21:00 Erg he? – Maaike Hop Maaike Dirkje Hop is altijd net wat verder dan anderen en geeft daarom graag ongevraagd advies. Vanaf het podium vertelt ze precies hoe je moet leven. Dit jaar won ze de publieksprijs van het Griffioen de Stoep Cabaretfestival.

 

22:00 Geen tijd om te douchen – Djoni de Vos Gereformeerd opgevoed, werkend op de zuidas: prestatiedruk. Een komische voorstelling over een millennial die zich staande probeert te houden in het yuppen-leven.  

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this event has passed.

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Date:
18 June
Time:
7:00 pm - 10:30 pm
Cost:
€17,50 – €49,00
BOEK NU