Loading Events

Breek De Week

22 Jun 2022

Breek de week met drie verassende optredens. Je ziet een mengeling van talent op gebied van muziek en theater die je soms gewoon laten lachen en soms aan het denken zet.

 

20:00 Lang & Gelukkig – Maaike Hillen

Als je het begin van je eigen verhaal hebt gemist, mag je de rest dan nog wel zelf schrijven?” In deze muzikale voorstelling die tussen Kleinkunst en Cabaret in zweeft neemt ik je mee terug naar mijn jeugd. Wie bepaalt er wat je later mag worden? En wie heeft toch die jurkjes in Disneyland ontworpen?

 

Ruth

 

20:30 TOBBEN – Ruth Elings

“Waar tob over als je ineens zonder werk en met een lege agenda thuis zit?” TOBBEN is een liedjesprogramma in de traditie van Wim Sonneveld: De liedjes spelen de hoofdrol en behandelen samen met de teksten eromheen de hoofdvraag: Hoe houd je je als tobber staande in een wereld waar brutalen de halve wereld domineren?

 

 

21:00 Gaia/Theia – Tamara van Ijperen

Gaia/Theia is een poëtische monoloog over een kosmische liefdesrelatie verteld vanuit het perspectief van de aarde. In deze voorstelling spreekt de aarde over hoe zij versmolten is met haar grote liefde. Een romantisch verhaal met een LGBTQ+ tintje over twee vrouwen, één planeet en een liefde zo groots als de hele aardbol.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this event has passed.

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Date:
22 June
Time:
8:00 pm - 10:00 pm
Cost:
€17,50 – €39,00
BOEK NU