Loading Events

Breek De Week

29 Jun 2022

Breek de week met drie verassende optredens. Je ziet een mengeling van talent op gebied van muziek en theater die je soms gewoon laten lachen en soms aan het denken zet.

20:00 July’s Hymn – Lotte Janssen

Met mooie originele liedjes, afgewisseld met vertellingen over moederschap, vruchtbaarheid, vrouwelijkheid en verlies weet Lotte je te raken in een prachtige voorstelling die zweeft tussen hoop en vrees. Foto: Graphincent

 

20:30 Emiel Aerts

Op vrolijke en eerlijke wijze vertelt en zingt Emiel over zijn ervaringen in het leven. Hij neemt je mee op dates, laat je samen met hem verliefd worden en geeft je inzicht in zijn alledaagse. Zijn vrolijke en catchy refreintjes blijven geheid hangen na de voorstelling!

21:00 Semm

Originele Nederlandstalige liedjes waar soms Semm’s leven, soms andermans leven en soms ook gewoon ‘het’ leven wordt bezongen. Zonder pretentie, maar ook niet oppervlakkig, gaat deze voorstelling in op het leven waar het zich echt afspeelt: in het grijze gebied. Een prachtige voorstelling met samenspel tussen vader en zoon, met Sebastiaan’s vader als gastviolist.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this event has passed.

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Date:
29 June
Time:
8:00 pm - 10:00 pm
Cost:
€17,50 – €39,00
BOEK NU