Loading Events

Breek De Week

15 Jun 2022

Breek de week met drie verassende optredens. Je ziet een mengeling van talent op gebied van muziek en theater die je soms gewoon laten lachen en soms aan het denken zet. Deze avond:

20:00 July’s Hymn Lotte Janssen

Met mooie originele liedjes, afgewisseld met vertellingen over moederschap, vruchtbaarheid, vrouwelijkheid en verlies weet Lotte je te raken in een prachtige voorstelling die zweeft tussen hoop en vrees. Foto: Graphincent

Ruth

20:30 TOBBEN – Ruth Elings

“Waar tob over als je ineens zonder werk en met een lege agenda thuis zit?” TOBBEN is een liedjesprogramma in de traditie van Wim Sonneveld: De liedjes spelen de hoofdrol en behandelen samen met de teksten eromheen de hoofdvraag: Hoe houd je je als tobber staande in een wereld waar brutalen de halve wereld domineren?

21:00 Gek op jou! – Maris

“Iris en Marcel, samen Maris, hebben een mooi liedjesprogramma gemaakt over het leven samen. Ze zijn echter al zo lang samen dat de liefde die er eerst vanaf spatte nu bekoeld is. Wat gaat er gebeuren nu ze toch nog samen moeten spelen?” Een hilarische voorstelling over relaties, communicatie en liefde.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Date:
15 June
Time:
8:00 pm - 10:00 pm
Cost:
€17,50 – €49,00
BOEK NU