Loading Events

Cabaret Carrousel

25 Jun 2022

Drie korte komische performances van verschillend aanstormend talent. Tussen de acts door is het mogelijk om te eten. De avond zijn de volgende artiesten te zien:

 

19:30 Lang & Gelukkig  – Maaike Hillen

Als je het begin van je eigen verhaal hebt gemist, mag je de rest dan nog wel zelf schrijven?” In deze muzikale voorstelling die tussen Kleinkunst en Cabaret in zweeft neemt ik je mee terug naar mijn jeugd. Wie bepaalt er wat je later mag worden? En wie heeft toch die jurkjes in Disneyland ontworpen?

 

21:00 MEH – Maria Kraaijkamp

In de voorstelling ‘Meh.’ vertelt Maria over hoe is het om je een leven lang meh te voelen; misschien bèn je dan wel gewoon meh? Wat als het nooit beter wordt dan meh? Hoe erg is dat dan eigenlijk? Doormiddel van herkenbare liedjes, hilarische observaties en droogkomische verhalen laat Maria zien dat het ok is om je niet ok te voelen.

 

22:00 Erg he? – Maaike Dirkje Hop

Maaike Dirkje Hop is altijd net wat verder dan anderen en geeft daarom graag ongevraagd advies. Vanaf het podium vertelt ze precies hoe je moet leven. Dit jaar won ze de publieksprijs van het Griffioen de Stoep Cabaretfestival.

 

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this event has passed.

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Date:
25 June
Time:
7:00 pm - 10:30 pm
Cost:
€17,50 – €49,00
BOEK NU