Loading Events

Cabaret Carrousel

01 Jul 2022

Drie korte komische performances van verschillend aanstormend talent. Tussen de acts door is het mogelijk om te eten. De avond zijn de volgende artiesten te zien:

 

19:30 MEH – Maria Kraaijkamp

In de voorstelling ‘Meh.’ vertelt Maria over hoe is het om je een leven lang meh te voelen; misschien bèn je dan wel gewoon meh? Wat als het nooit beter wordt dan meh? Hoe erg is dat dan eigenlijk? Doormiddel van herkenbare liedjes, hilarische observaties en droogkomische verhalen laat Maria zien dat het ok is om je niet ok te voelen.

 

21:00 De eeuwige zoektocht – Dagmar Rijff

Een voorstelling over maakbaarheid en perspectief, hoeveel regie heeft de mens over het eigen geluk? Dagmar gebruikt klassieke zang ter illustratie van dagelijkse situaties. Daarnaast uit ze haar gevoelens en gedachten achter de piano met haar zelfgeschreven liedjes. In deze korte voorstelling wordt u overdonderd door een bom van energie, decibels en hersenspinsels die u waarschijnlijk aanzet tot nadenken.

 

22:00 Erg he? – Maaike Dirkje Hop

Maaike Dirkje Hop is altijd net wat verder dan anderen en geeft daarom graag ongevraagd advies. Vanaf het podium vertelt ze precies hoe je moet leven. Dit jaar won ze de publieksprijs van het Griffioen de Stoep Cabaretfestival

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this event has passed.

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Date:
1 July
Time:
7:00 pm - 10:30 pm
Cost:
€17,50 – €49,00
BOEK NU