Loading Events

Cabaret Carrousel

02 Jul 2022

Drie korte komische performances van verschillend aanstormend talent. Tussen de acts door is het mogelijk om te eten. De avond zijn de volgende artiesten te zien:

 

 

19:30 De eeuwige zoektocht – Dagmar Rijff

Een voorstelling over maakbaarheid en perspectief, hoeveel regie heeft de mens over het eigen geluk? Dagmar gebruikt klassieke zang ter illustratie van dagelijkse situaties. Daarnaast uit ze haar gevoelens en gedachten achter de piano met haar zelfgeschreven liedjes. In deze korte voorstelling wordt u overdonderd door een bom van energie, decibels en hersenspinsels die u waarschijnlijk aanzet tot nadenken.

 

 

21:00 MEH – Maria Kraaijkamp

In de voorstelling ‘Meh.’ vertelt Maria over hoe is het om je een leven lang meh te voelen; misschien bèn je dan wel gewoon meh? Wat als het nooit beter wordt dan meh? Hoe erg is dat dan eigenlijk? Doormiddel van herkenbare liedjes, hilarische observaties en droogkomische verhalen laat Maria zien dat het ok is om je niet ok te voelen.

 

 

22:00 Demonen – Maurits Koster

Demonen’ gaat over belemmerende overtuigingen en het najagen van je dromen. Samen met pianist Arend Jan Schimmel neemt Maurits je mee in en komische voorstelling vol met eigen materiaal over worden wie je kunt zijn.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Date:
2 July
Time:
7:00 pm - 10:30 pm
Cost:
€17,50 – €49,00
BOEK NU