Een gezellige avond uit in hartje Hilversum

Comedy Kleinkunst Avond

Laat je verassen door de enorme hoeveelheid talent die Nederland te bieden heeft. Je wordt meegenomen op een avond vol vermaak. Aan het eind heb je drie totaal verschillende dingen gezien en absoluut iets om over te praten!

Kortom, een volledige avond uit in het hartje van Hilversum!

Wat kan je verwachten?

Op de Comedy Kleinkunst avond kan je drie grappige shows verwachten, van stand-up tot cabaret tot muzikale kleinkunst.

Een show bestaat uit 3 komische acts van 20 minuten en begint om 21:00 uur. 

Voor de show begint kan je heerlijk dineren en tussen de acts is er een korte pauze waarin de drankjes kunnen worden aangevuld. 

En hoe zit het met eten en drinken?

De show start om 21:00 uur en zijn de diner mogelijkheden: 

  • Boek online een 2 gangen menu bij je ticket. Je betaald een vaste prijs en krijgt daardoor een korting. Je kan kiezen uit voor- en hoofdgerecht OF hoofd- en nagerecht van de kaart. Zorg dat je tussen 17:00 en 19:30 aanwezig bent zodat je ruim de tijd hebt om te eten.
  • Boek online een 3 gangen menu bij je ticket. Je betaald een vaste prijs en krijgt daardoor een korting. Je kan kiezen uit voor-, hoofd- en nagerecht van de kaart. Zorg dat je tussen 17:00 en 19:00 aanwezig bent zodat je ruim de tijd hebt om te eten.
  • Reserveer een tafeltje voor het diner en bestel van de kaart waar je zin in hebt.  
  • Wil je snacken tijdens de show? Boek dan een borrelarrangement bij je ticket. Dan krijg je een drankje en een luxe borrelplank.
  • Gewoon de show zien en op de avond zelf besluiten wat je wilt? Geen probleem! Boek een kaartje voor de show en beslis op de avond zelf wat je wilt.

Wanneer kan ik komen?

Volg ons op de socials voor meer info: