Comedy kleinkunst avond

Een gezellige avond uit in hartje Hilversum

Stap binnen bij het Theatercafé en laat je verrassen door het ongekende talent dat Nederland rijk is! Bereid je voor op een avond vol vermaak en verrassingen.

Gedurende de avond word je meegenomen op een reis langs diverse vormen van entertainment, van stand-up comedy tot cabaret en muzikale kleinkunst. Na afloop heb je niet één, niet twee, maar drie unieke ervaringen opgedaan, gegarandeerd gespreksstof voor de rest van de avond! 

Kortom, een complete avond uit in het bruisende centrum van Hilversum!

Wat kan je verwachten?

Tijdens onze Comedy Kleinkunst avond kun je uitkijken naar drie korte shows van professionele artiesten, variërend van stand-up comedy tot cabaret en muzikale kleinkunst.

Elke show omvat 3 komische acts van elk 20 minuten en begint om 21:00 uur.

Voordat de show begint, kun je genieten van een heerlijk diner. Tijdens de korte pauzes tussen de acts is er gelegenheid om drankjes bij te bestellen en je glas bij te vullen.

En hoe zit het met eten en drinken?

Geniet van onze show, die om 21:00 uur begint, en ontdek de diverse diner mogelijkheden:

“Op de planken” Shared Dining:
Reserveer online je plekje voor “Op de planken” bij je ticket en profiteer van een korting omdat het online al boekt. Je kan onbeperkt allemaal kleine gerechten op planken bestellen. Zorg dat je tussen 17:00 en 19:00 aanwezig bent zodat je ruim de tijd hebt om te eten.

Hoofdgerecht:
Boek online je hoofdgerecht bij je ticket en geniet van een vaste prijs met kleine korting. Tussen 17:00 en 19:30 uur ben je welkom om te kiezen uit verschillende hoofdgerechten van onze menukaart.

Dinerreservering:
Reserveer een tafeltje voor het diner en geniet op de avond zelf van een uitgebreide keuze van onze menukaart. Betaling vindt plaats op de avond zelf.

Borrelarrangement:
Wil je tijdens de show snacken? Voeg dan een borrelarrangement toe aan je ticket en ontvang een luxe borrelplank.

Geen zorgen als je nog niet weet wat je wilt eten. Boek gewoon een kaartje voor de show en beslis op de avond zelf wat je wilt bestellen.
Benieuwd wat we allemaal op de kaart hebben staan?? Check het hier!

Wanneer kan ik komen?

Volg ons op de socials voor meer info: