Voor Artiesten

Ben jij theatermaker, kleinkunstenaar, cabaretier of singer-songwriter? Heb jij een mooie voorstelling en zoek je een plek om deze te tonen?

Dan zijn wij de plek die je zoekt! Wij zijn een theaterrestaurant waar publiek kan genieten van eten en korte toegankelijke voorstellingen van 20 minuten.

Wat bieden wij:

  • Een podium in een ons restaurant waar elke avond 3 korte voorstellingen getoond worden. De voorstellingen mogen 20 minuten duren.
  •  Inkomsten. Het publiek betaalt gemiddeld €17,50 per kaartje en een deel van deze opbrengst gaat naar de artiesten van die avond. We hebben 50 zitplekken.
  • Lekker spelen. In totaal kan je 2 tot 4 avonden, verspreid over een maand, jouw voorstelling spelen. bij succes kunnen dat er meer worden. 

Hoe werkt het?

Elke 3 maanden wordt er een nieuw programma gemaakt. Hiervoor kunnen artiesten zich inschrijven. Er wordt verwacht dat zij een korte uitleg geven van hun voorstelling bij de inschrijving. Om de kwaliteit te waarborgen zijn er elke kwartaal voorspeeldagen waarin een stukje van de voorstelling gepresenteerd wordt.

Jaa, dit wil ik! Waar schrijf ik me in?

We zijn nu op zoek naar voorstellingen voor de periode: 

Februari – Maart – April 2024

De voorspeeldagen zijn op 11 en 12 december 2023

Inschrijven kan via dit formulier. Deadline 30 november 2023:

Volg ons op de socials voor meer info: