Laden Evenementen

Comedy Kleinkunst Avond

01 dec 2023

Kom naar een altijd verrassende Comedy/Kleinkunst avond en geniet van 3 verschillende acts!

 

Regner Olivier speelt “mooi weer”. Hoe ga je ermee om als je op je zeventiende ineens ziek blijkt te zijn? Ga je daar eigenlijk wel mee om? Een persoonlijk cabaret programma vol grappen

 

Factor 2

Comedy duo Joël Oudshoorn en Mathijs van Wingerden toveren ter plekke geïmproviseerde sketches en scènes op het toneel geïnspireerd door suggesties van het publiek. Met veel humor en fysiek spel zorgen ze voor een dynamische show waarbij ze ook zichzelf verrassen.

 

Joran Welling

Jorans voordeur zit op slot. Binnen dwaalt hij door een vaag melancholisch gevoel en zijn honderd overpeinzingen. Het liefste gaat hij niet naar buiten, want mensen zijn eng en de wereld overweldigend. Toch gaat zijn voordeur soms weer open. Met zijn gitaar en zijn gedachtenkronkels stapt hij het podium en bevrijdt zichzelf en het publiek met zijn grappen. Zo doet hij een ultieme poging om zijn binnenwereld met ons te delen. Het is een merkwaardige poging, maar het is er een. Joran studeerde in 2018 af aan de cabaretopleiding ‘De Koningstheateracademie’ in Den Bosch. Sindsdien is hij met zijn scherpe optredens een graag geziene gast bij verschillende cabaretpodia.

 

 

Tip: Geniet van een heerlijk diner van kleine gerechtjes op planken vooraf!





Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Comedy Kleinkunst Avond

Gegevens

Datum:
1 december 2023
Tijd:
21:00 - 22:30
Serie:
Evenement Categorie: