Laden Evenementen

Comedy Kleinkunst Avond

08 dec 2023

Kom naar een altijd verrassende Comedy/Kleinkunst avond en geniet van 3 verschillende acts!

 

Devin Hillenius (26) is een aanstormend cabarettalent. In zijn comedy bekijkt het dagelijkse leven nét even op een andere manier. Zijn kritische blik leidt vaak tot nieuwe inzichten én hilariteit. In zijn voorstelling “Komt Goed” vraagt hij zich af hoe hij aan alle verwachtingen kan voldoen.

 

Supervrouwen speelt:

Voor iedereen die ooit wil verwachten, niet verwacht, heeft verwacht, in verwachting is of twijfelt, spelen wij “Zonder Kinderen.” Over één van de grootste vanzelfsprekendheden voor de mens; geput uit eigen verhalen en vol zelfspot, bevragen wij de kinderwens. Deze interne, vaak stille strijd, voeren vrouwen en mannen tussen de babybumpfoto’s, gender-reveal party’s en zwangerschapsaankondigingen door. Op locatie wordt de onuitgesproken maatschappelijke verwachtingen van het ouderschap met veel herrie besproken. Geen stille interne strijd meer! Teksten en spel: Margo Jungerius, Rosanne Geerdes en Claudia van Ede

 

‘Over & Uit’ is een geestig, muzikaal en innemend theaterprogramma over de liefde. Of eigenlijk over het eind van de liefde. Want over liefde zelf is immers al voldoende verteld. De ware schoonheid zit in het eind, toch? Of is het gewoon over & uit?

 

 

Tip: Geniet van een heerlijk diner van kleine gerechtjes op planken vooraf!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Comedy Kleinkunst Avond

Gegevens

Datum:
8 december 2023
Tijd:
21:00 - 22:30
Serie:
Evenement Categorie: