Laden Evenementen

Comedy Kleinkunst Avond

15 dec 2023

Kom naar een altijd verrassende Comedy/Kleinkunst avond en geniet van 3 verschillende acts!

 

Patrick Hoving is kleinkunstenaar, singer-songwriter, verteller en comedian, met een progressief hart, een talig hoofd en een gezonde dosis muzikaliteit. Zijn liedjes, conferences en verhalen zijn geestig en gevoelig, zitten kundig in elkaar en weten mensen te raken. Patrick staat erom bekend dat hij grote thema’s klein kan maken, en vooral ook andersom. Patrick speelt in Theatercafé Muze “Geen avond hetzelfde”. Het publiek stelt op speelse wijze, uit het menu van onderwerpen en steekwoorden, de voorstelling zelf samen. Elke voorstelling is daardoor anders. Kom en doe mee! Ga naar hovelaar.nl voor een kleine greep uit het repertoire.

 

Devin Hillenius (26) is een aanstormend cabarettalent. In zijn comedy bekijkt het dagelijkse leven nét even op een andere manier. Zijn kritische blik leidt vaak tot nieuwe inzichten én hilariteit. In zijn voorstelling “Komt Goed” vraagt hij zich af hoe hij aan alle verwachtingen kan voldoen.

 

Fimme neemt zichzelf en zijn vraatzucht onder de loep. Wat als hij niet kan stoppen omdat zijn rempedaal kapot is? Bij iedere verslaving die hij aanpakt, steekt er weer een nieuwe de kop op. Zware voorstelling? Ben je gek: Alle remmen los!

 

 

Tip: Geniet van een heerlijk diner van kleine gerechtjes op planken vooraf!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Comedy Kleinkunst Avond

Gegevens

Datum:
15 december 2023
Tijd:
21:00 - 22:30
Serie:
Evenement Categorie: