Laden Evenementen

Comedy Kleinkunst Avond

26 jan 2024

Kom naar een altijd verrassende Comedy/Kleinkunst avond en geniet van 3 verschillende acts!

 

Erik Bodeüs

In ‘Caleidoscoop’ deelt Erik zijn blik op alledaagse, gewone en voorbijgaande dingen. Hij fantaseert er kleurrijk op los en verrast met zijn originele perspectieven. Het is een ode aan de saaiheid, een manifest voor de introvert.Erik won overtuigend de jury-, publieks- en comediansprijs tijdens de comedy talent award. De jury schreef: “Het hele plaatje klopte. Erik is een echte toevoeging aan het comedycircuit.”

 

Supervrouwen speelt:

Voor iedereen die ooit wil verwachten, niet verwacht, heeft verwacht, in verwachting is of twijfelt, spelen wij “Zonder Kinderen.” Over één van de grootste vanzelfsprekendheden voor de mens; geput uit eigen verhalen en vol zelfspot, bevragen wij de kinderwens. Deze interne, vaak stille strijd, voeren vrouwen en mannen tussen de babybumpfoto’s, gender-reveal party’s en zwangerschapsaankondigingen door. Op locatie wordt de onuitgesproken maatschappelijke verwachtingen van het ouderschap met veel herrie besproken. Geen stille interne strijd meer! Teksten en spel: Margo Jungerius, Rosanne Geerdes en Claudia van Ede

 

Thom Gerrits

In de voorstelling ‘Hij die het weet’ tackelt Thom de grote vraag: waarom is hij nou gelukkiger dan de rest? Met meeslepende verhalen, liedjes en rapnummers neemt hij je mee op reis in een voorstelling vol wendingen. De oplettende kijker ontdekt misschien wel het geheim voor een leven vol controle en geluk en de onoplettende kijker wordt misschien wel het gelukkigst! Thom speelt overal en nergens met zijn solovoorstelling, organiseert cabaretavonden en maakte in het verleden furore met zijn cabaretgroep Simpleton. Hij bereikte tevens de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival in 2022.

 

 

Tip: Geniet van een heerlijk diner van kleine gerechtjes op planken vooraf!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Comedy Kleinkunst Avond

Gegevens

Datum:
26 januari
Tijd:
21:00 - 22:30
Serie:
Evenement Categorie: