Laden Evenementen

Comedy Kleinkunst Avond

05 jan 2024

Kom naar een altijd verrassende Comedy/Kleinkunst avond en geniet van 3 verschillende acts!

 

Devin Hillenius (26) is een aanstormend cabarettalent. In zijn comedy bekijkt het dagelijkse leven nét even op een andere manier. Zijn kritische blik leidt vaak tot nieuwe inzichten én hilariteit. In zijn voorstelling “Komt Goed” vraagt hij zich af hoe hij aan alle verwachtingen kan voldoen.

 

Maggie Symonds is een muziektheater performer, maker en actrice. Met zelfspot, eigen songs en het aanraken van grenzen binnen haar vertelling is daar: ‘’D. ISSUES’’. D. ISSUES is een muzikale, eerlijke, rauwe solo met gitaar en zang, over een greep uit het leven van een mid-20’s vrouw die kampt met liefdesangst. Maggie neemt het publiek mee in haar struggles, vragen, (niet-)verwijten en toekomstbeeld vanuit; daddy issues.

 

Maaike Dirkje Hop is ontzettend blij met deze tijd. Ze kan namelijk niks praktisch en ze kan weinig aan, maar tegenwoordig kom je daar goed mee weg. Maaike is hevig geïntrigeerd door powervrouwen die in hun kracht staan en influencers met botox die anderen ervan proberen te overtuigen dat je 10K per maand kunt verdienen zolang je maar in jezelf gelooft. En door iedereen die zichzelf moreel superieur voelt door de aanschaf van een warmtepomp.
Maaike begon in 2021 met cabaret en in 2022 won ze de publieksprijs van het Cabaretfestival Griffioen-De Stoep.

 

 

Tip: Geniet van een heerlijk diner van kleine gerechtjes op planken vooraf!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Comedy Kleinkunst Avond

Gegevens

Datum:
5 januari
Tijd:
21:00 - 22:30
Serie:
Evenement Categorie: