Laden Evenementen

Comedy Kleinkunst Avond

02 feb 2024

Kom naar een altijd verrassende Comedy/Kleinkunst avond en geniet van 3 verschillende acts!
Deze keer:

Arjette Kuipers

Arjette schrijft slimme liedjes met mooie melodieën. Speels deelt ze haar ongevraagde adviezen: ‘Naar buiten!’, ‘Je bent mooier dan je denkt’, ‘Is dit eigenlijk een goed idee?’ Ze nodigt uit tot meezingen, een lach en wellicht een traan. 

Floris Molenaar

Hoe kan je met zulke kleine ogen zulke grote dingen zien?’ Dit vroeg Floris toen hij vier jaar oud was. Ruim twintig jaar later lijkt de wereld nog net zo groot en intimiderend. Alles lijkt mogelijk, kansen liggen voor het oprapen, maar een kans grijpen betekent ook dat dit kan eindigen in mislukking. Je gaat denken, overwegen, alles op een rijtje zetten, nog eens overwegen, en tegen de tijd dat je er uit bent is de kans al door iemand anders gegrepen. Denken lijkt doen te voorkomen, maar doen lijkt denken achterwegen te laten. En de gedachte blijft: dit moet toch makkelijker kunnen? Door middel van grappen, observaties, liedjes en veel te veel woorden probeert Floris een uitweg uit de doen-denken-paradox te vinden. Hij gaat op zoek naar de gulden middenweg.

Maaike Dirkje Hop

Maaike Dirkje Hop is ontzettend blij met deze tijd. Ze kan namelijk niks praktisch en ze kan weinig aan, maar tegenwoordig kom je daar goed mee weg. Maaike is hevig geïntrigeerd door powervrouwen die in hun kracht staan en influencers met botox die anderen ervan proberen te overtuigen dat je 10K per maand kunt verdienen zolang je maar in jezelf gelooft. En door iedereen die zichzelf moreel superieur voelt door de aanschaf van een warmtepomp. Maaike begon in 2021 met cabaret en in 2022 won ze de publieksprijs van het Cabaretfestival Griffioen-De Stoep.

Tip: Geniet van een heerlijke shared dining van kleine gerechtjes op planken vooraf!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Comedy Kleinkunst Avond

Gegevens

Datum:
2 februari
Tijd:
21:00 - 22:30
Serie:
Evenement Categorie: