Laden Evenementen
Comedy Kleinkunst Avond

Comedy Kleinkunst Avond

09 feb 2024

Kom naar een altijd verrassende Comedy/Kleinkunst avond en geniet van 3 verschillende acts!
Deze keer:

Ghislaine
Ghislaine (van der Nat, Breda, 1971) is een geboren optimist, ontzettend vrijgezel, heeft een c.v. waar niemand chocola van kan maken en is enthousiast co-ouder van een zoon. Geschoold in Antwerpen en gevormd door de Koninklijke Marine. Naast bijlesjuf en stage-coordinator in het MBO, is zij, volgens eigen zeggen, stand up comedian in opleiding. In januari 2018 stond voor het eerst op een podium. Tot haar verbazing stond ze een half jaar later op de finale van de Comedy Talent Award in Utrecht. Sindsdien beklimt ze elke week wel ergens een podium of een kratje. Ghislaine is fan van zogenaamde clean comedy en zoekt humor in alledaagse zaken.

Factor 2
Comedy duo Joël Oudshoorn en Mathijs van Wingerden toveren ter plekke geïmproviseerde sketches en scènes op het toneel geïnspireerd door suggesties van het publiek. Met veel humor en fysiek spel zorgen ze voor een dynamische show waarbij ze ook zichzelf verrassen.

Thomas van der Hulst
Hij heeft een behoorlijke voorsprong in het leven(wit, man, Amsterdam Oud Zuid) weten om te zetten in een achterstand: Middelbare school nooit afgemaakt, overmatig drank en drugsgebruik en een flinke dosis zelfhaat. In een amechtige poging om er toch nog wat van te maken treedt Thomas nu regelmatig op als comedian. 

 

Tip: Geniet van een heerlijk diner van kleine gerechtjes op planken vooraf!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Comedy Kleinkunst Avond

Gegevens

Datum:
9 februari
Tijd:
21:00 - 22:30
Serie:
Evenement Categorie: