Laden Evenementen

Comedy Kleinkunst Avond

16 feb 2024

Kom naar een altijd verrassende Comedy Kleinkunst avond en geniet van 3 verschillende acts!
Deze keer:

Ellis Broeksteeg
Ellis is een sandwichkind die last heeft van het (zelf gediagnostiseerde) middelste-kind-syndroom. Ook bekend als het vergeten kind, A.K.A het coeliakiekind, het stomme paard en die ene vervelende vegan. Er is ongelofelijk veel onderzoek gedaan naar het ‘Middelste-kind-syndroom’ en in de voorstelling ‘Sandwich’ trekt Ellis – door middel van komische anekdotes en liedjes over herkenbare familiesituaties –sommige eigenschappen naar zich toe, maar stoot ook sommige karaktertrekken, die over haar als Sandwich-kind worden beweerd, af

Tim Alpherts
Artificial Intelligence is voor veel mensen een buzzword. Niet voor Tim Alpherts (1994), hij heeft het gestudeerd. In zijn comedy snijdt hij onderwerpen uit de techwereld aan in combinatie met persoonlijke anekdotes. Hij zoekt naar verhalen die zowel interessant zijn voor een buitenstaander als humor bevatten. De monoloog over een worsteling met een C++ compiler heeft het podium dan ook niet gehaald. In 2022 won Tim de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival.

Mirjam Tideman
Met haar ontroerende en hilarische liedjes baant Mirjam Tideman zich in haar nieuwe kleinkunstvoorstelling ‘Ruïnes’, samen met haar publiek, een weg langs verval, ineenstorting en de vergankelijkheid van het bestaan. Zwaar op de maag? Welnee. Mirjam staat bekend om haar zelfspot en flinke dosis humor. In haar eigen stijl, die zich ergens tussen Bram Vermeulen en Brigitte Kaandorp bevindt, graaft Mirjam, als archeoloog van de 21ste eeuw, allerlei persoonlijke ruïnes op: van de ongemakkelijkheid van een sportdag tot het verlies van een geliefde. Grappig, herkenbaar en ontroerend.

 

Tip: Geniet van een heerlijk diner van kleine gerechtjes op planken vooraf!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Comedy Kleinkunst Avond

Gegevens

Datum:
16 februari
Tijd:
21:00 - 22:30
Serie:
Evenement Categorie: