Laden Evenementen

Comedy Kleinkunst Avond

15 mrt 2024

Kom naar een altijd verrassende Comedy/Kleinkunst avond en geniet van 3 verschillende acts!
Deze keer:

Sophie de Koeijer
Iedereen is anders. Dat is helemaal niet erg, maar soms wel ingewikkeld. Op haar 21e krijgt Sophie de diagnose autisme. Dat komt niet zo goed uit, want ze is in de bloei van haar leven en was net van plan de datingmarkt te betreden. Autisme is prima, maar gewoon geen sexy diagnose. In deze extravagante en muzikale voorstelling worstelt Sophie zich als een alien tussen de mensen door de wereld van liefde, daten en seksualiteit. Hoe vind je als autist de liefde en intimiteit waar je zo naar verlangt? En zijn we niet allemaal een beetje een alien?

Floris Molenaar
Hoe kan je met zulke kleine ogen zulke grote dingen zien?’

Dit vroeg Floris toen hij vier jaar oud was. Ruim twintig jaar later lijkt de wereld nog net zo groot en intimiderend. Alles lijkt mogelijk, kansen liggen voor het oprapen, maar een kans grijpen betekent ook dat dit kan eindigen in mislukking. Je gaat denken, overwegen, alles op een rijtje zetten, nog eens overwegen, en tegen de tijd dat je er uit bent is de kans al door iemand anders gegrepen. Denken lijkt doen te voorkomen, maar doen lijkt denken achterwegen te laten. En de gedachte blijft: dit moet toch makkelijker kunnen? Door middel van grappen, observaties, liedjes en veel te veel woorden probeert Floris een uitweg uit de doen-denken-paradox te vinden. Hij gaat op zoek naar de gulden middenweg.

Baas & Adriani
Dit kersverse cabaretduo bestaande uit Manon Kroezen (Rudy Hoort Er Ook Nog Bij) en Jacob Adriani (Comedy Café Amsterdam), hebben na hun ontmoeting bij het Amsterdams Kleinkunst Festival de krachten gebundeld. Ontmoet dit fysiek, talig en absurde duo; Baas & Adriani

 

Tip: Geniet van een heerlijk diner van kleine gerechtjes op planken vooraf!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Comedy Kleinkunst Avond

Gegevens

Datum:
15 maart
Tijd:
21:00 - 22:30
Serie:
Evenement Categorie: