Laden Evenementen

Comedy Kleinkunst Avond

22 mrt 2024

Kom naar een altijd verrassende Comedy/Kleinkunst avond en geniet van 3 verschillende acts!
Deze keer:

Sophie Willemijntje
Iedereen is anders. Dat is helemaal niet erg, maar soms wel ingewikkeld. Op haar 21e krijgt Sophie de diagnose autisme. Dat komt niet zo goed uit, want ze is in de bloei van haar leven en was net van plan de datingmarkt te betreden. Autisme is prima, maar gewoon geen sexy diagnose. In deze extravagante en muzikale voorstelling worstelt Sophie zich als een alien tussen de mensen door de wereld van liefde, daten en seksualiteit. Hoe vind je als autist de liefde en intimiteit waar je zo naar verlangt? En zijn we niet allemaal een beetje een alien?”

Ilse Bakker
Ilse Bakker (1999) woonachtig in Arnhem, maar geboren in een klein dorpje genaamd Barneveld. Ilse is afgestudeerd Musical Artiest en eigenlijk ziet ze de wereld ook echt als een volledige show. De mensheid inspireert haar om theater, cabaret en muziek te maken.
‘Theater is voor mij vrijheid van meningsuiting’ Iets wat van kleins af aan al in haar zit.
Ze neemt je mee in haar wereld vol vragen over de wereld, antwoorden die soms moeilijk zijn of waar ze geen genoegen mee neemt!
Ze observeert, reageert vanuit haarzelf en schrijft.
Met haar werk probeert ze publiek te inspireren en verder te laten kijken dan alleen wat ze willen zien.
Elke dag is een dag om iets neer te zetten. Dus duik mee in haar wereld vol humor en muziek.

Thom Gerrits

Eerder stond Thom ook al op het podium van Theatercafé Muze maar vanavond met een nieuwe show! Gegarandeerd lachen met zijn voorstelling Dit zijn de echte!

met een Wrap-Up van Dorro Dunya Veen

Weet jij wat passiegalmen zijn? Ooit de passiegalmen van de buren gehoord? Wat is het voordeel van een verjaardagsfeestje waar bijna niemand komt opdagen? En wat kunnen wij leren van duiven? Dit en veel meer komt aan bod in Dorro Dunya’s poëtische, humoristische en filosofische afsluiting van de avond.

 

 

Tip: Geniet van een heerlijk diner van kleine gerechtjes op planken vooraf!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Comedy Kleinkunst Avond

Gegevens

Datum:
22 maart
Tijd:
21:00 - 22:30
Serie:
Evenement Categorie: