Laden Evenementen

Comedy Kleinkunst Avond

29 mrt 2024

Kom naar een altijd verrassende Comedy/Kleinkunst avond en geniet van 3 verschillende acts!
Deze keer:

Wij. Antoinette
Wij. Antoinette speelt kleine liedjes waar je rooie wangen en oren van krijgt. Haar liedjes zijn speels en prikkelend, en ze weet als geen ander hoe ze met woorden de verbeelding van haar publiek kan prikkelen. Ze heeft sinds kort haar eigen erotische programma op de radio genaamd “Met Antoinette naar bed”, maar vanavond zal ze die radiomagie live uitvoeren.

Froukje Bouman
Froukje Bouman Flower is actrice, stand-upcomedian en moeder, allemaal met wisselend succes. Ze woont onder de gifwolk van Tata Steel, maar weet dat te compenseren met yoga, haverlattes en oppervlakkig ademen. Froukje tourt sinds 2023 met haar one woman show ‘Daar komt geen Bruid’. Een ware achtbaanrit door haar levendig brein. Van de effecten van haar True Crime verslaving op de opvoeding van haar kinderen tot het verlangen naar eeuwige roem… in Froukjes hoofd heeft alles met elkaar te maken. Op Instagram wordt Froukje vertegenwoordigd door alterego InstaQueenie die met nepheid tegen nepheid vecht. Echt het het bekijken waard volgens Froukje. En ja, ze is echt zo knap (voor haar leeftijd…) Instagram: @froukjeflower

Paul te Hietbrink
In Pauls leven lijkt het normale soms absurd en het absurde normaal. Net als iedereen van zijn generatie is hij op zoek naar authenticiteit, vrijheid en verbinding. Zijn verhaal neemt je mee langs hachelijke avonturen op marktplaats, een jeugd (natuurlijk, altijd weer die jeugd), liefde – of het gebrek daaraan, een poging tot rouw en enkele nog nooit eerder vertoonde scènes. Kortom, een lach en een traan. Of zoals Guus Meeuwis altijd zegt: kedengedeng kedengedeng oe oe!

 

Tip: Geniet van een heerlijk diner van kleine gerechtjes op planken vooraf!

Share This Event

2942448
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
29 maart
Tijd:
21:00 - 22:30
Serie:
Evenement Categorie: