Comedy Kleinkunst Avond

12 apr 2024

Kom naar een altijd verrassende Comedy/Kleinkunst avond en geniet van 3 verschillende acts!
Deze keer:

Wij. Antoinette

Wij. Antoinette speelt kleine liedjes waar je rooie wangen en oren van krijgt. Haar liedjes zijn speels en prikkelend, en ze weet als geen ander hoe ze met woorden de verbeelding van haar publiek kan prikkelen.

Ze heeft sinds kort haar eigen erotische programma op de radio genaamd “Met Antoinette naar bed”, maar vanavond zal ze die radiomagie live uitvoeren.

Ilse Bakker
Ilse Bakker (1999) woonachtig in Arnhem, maar geboren in een klein dorpje genaamd Barneveld. Ilse is afgestudeerd Musical Artiest en eigenlijk ziet ze de wereld ook echt als een volledige show. De mensheid inspireert haar om theater, cabaret en muziek te maken.
‘Theater is voor mij vrijheid van meningsuiting’ Iets wat van kleins af aan al in haar zit.
Ze neemt je mee in haar wereld vol vragen over de wereld, antwoorden die soms moeilijk zijn of waar ze geen genoegen mee neemt!
Ze observeert, reageert vanuit haarzelf en schrijft. Met haar werk probeert ze publiek te inspireren en verder te laten kijken dan alleen wat ze willen zien.
Elke dag is een dag om iets neer te zetten. Dus duik mee in haar wereld vol humor en muziek.

Froukje Bouman

Tip: Geniet van een heerlijk diner van kleine gerechtjes op planken vooraf!