Laden Evenementen

Comedy Kleinkunst Avond

12 apr 2024

Kom naar een altijd verrassende Comedy/Kleinkunst avond en geniet van 3 verschillende acts!
Deze keer:

Wij. Antoinette

Wij. Antoinette speelt kleine liedjes waar je rooie wangen en oren van krijgt. Haar liedjes zijn speels en prikkelend, en ze weet als geen ander hoe ze met woorden de verbeelding van haar publiek kan prikkelen.

Ze heeft sinds kort haar eigen erotische programma op de radio genaamd “Met Antoinette naar bed”, maar vanavond zal ze die radiomagie live uitvoeren.

Joran Wellinga

Jorans voordeur zit op slot. Binnen dwaalt hij door een vaag melancholisch gevoel en zijn honderd overpeinzingen. Het liefste gaat hij niet naar buiten, want mensen zijn eng en de wereld overweldigend. Toch gaat zijn voordeur soms weer open. Met zijn gitaar en zijn gedachtenkronkels stapt hij het podium en bevrijdt zichzelf en het publiek met zijn grappen. Zo doet hij een ultieme poging om zijn binnenwereld met ons te delen. Het is een merkwaardige poging, maar het is er een. Joran studeerde in 2018 af aan de cabaretopleiding ‘De Koningstheateracademie’ in Den Bosch. Sindsdien is hij met zijn scherpe optredens een graag geziene gast bij verschillende cabaretpodia.


Froukje Bouman Flower

Froukje Bouman Flower is actrice, stand-upcomedian en moeder, allemaal met wisselend succes. Ze woont onder de gifwolk van Tata Steel, maar weet dat te compenseren met yoga, haverlattes en oppervlakkig ademen.
Froukje tourt sinds 2023 met haar one woman show ‘Daar komt geen Bruid’. Een ware achtbaanrit door haar levendig brein. Van de effecten van haar True Crime verslaving op de opvoeding van haar kinderen tot het verlangen naar eeuwige roem… in Froukjes hoofd heeft alles met elkaar te maken.
Op Instagram wordt Froukje vertegenwoordigd door alterego InstaQueenie die met nepheid tegen nepheid vecht. Echt het het bekijken waard volgens Froukje.
En ja, ze is echt zo knap (voor haar leeftijd…)

 

Tip: Geniet van een heerlijk diner van kleine gerechtjes op planken vooraf!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Comedy Kleinkunst Avond

Gegevens

Datum:
12 april
Tijd:
21:00 - 22:30
Serie:
Evenement Categorie: