Laden Evenementen
comedy kleinkunst avond

Comedy Kleinkunst Avond

19 apr 2024

Kom naar een altijd verrassende Comedy/Kleinkunst avond en geniet van 3 verschillende acts!
Deze keer:

Sophie Willemijntje – Tales of the Tinderverse

Iedereen is anders. Dat is helemaal niet erg, maar soms wel ingewikkeld. Op haar 21e krijgt Sophie de diagnose autisme. Dat komt niet zo goed uit, want ze is in de bloei van haar leven en was net van plan de datingmarkt te betreden. Autisme is prima, maar gewoon geen sexy diagnose. In deze extravagante en muzikale voorstelling worstelt Sophie zich als een alien tussen de mensen door de wereld van liefde, daten en seksualiteit. Hoe vind je als autist de liefde en intimiteit waar je zo naar verlangt? En zijn we niet allemaal een beetje een alien?

Paul te Hietbrink

In Pauls leven lijkt het normale soms absurd en het absurde normaal. Net als iedereen van zijn generatie is hij op zoek naar authenticiteit, vrijheid en verbinding. Zijn verhaal neemt je mee langs hachelijke avonturen op marktplaats, een jeugd (natuurlijk, altijd weer die jeugd), liefde – of het gebrek daaraan, een poging tot rouw en enkele nog nooit eerder vertoonde scènes. Kortom, een lach en een traan. Of zoals Guus Meeuwis altijd zegt: kedengedeng kedengedeng oe oe!

Robin Streppel

Robin Streppel is acteur en zanger, na vele musicals gaat hij alleen op pad. Jij bent wie je bent is een ode aan jezelf zijn!

LHBTQI, een kleur, iets te veel vet op je botten? Ieder mens brengt wat met zich mee. Talenten, eigenaardigheden en dilemma’s. Het hokjesdenken ziet diep gegroefd in ons, al op de basisschool. Dat hokjesdenken pakken we eens lekker beet. Pak je ruimte en zorg ervoor dat jij jezelf kan zijn, pak het podum. Niemand is perfect ook niet de mensen, die dat wel zo doen voorkomen. 

Robin brengt op komische wijze de hokjesgeest op tafel omlijst met de mooiste nummers uit de kleinkunst en musicals.  Hij wordt hierbij live begeleid door Vincent Looye. Wees wie je bent en wees welkom bij Jij bent wie je bent.

 

Tip: Geniet van een heerlijk diner van kleine gerechtjes op planken vooraf!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Comedy Kleinkunst Avond

Gegevens

Datum:
19 april
Tijd:
21:00 - 22:30
Serie:
Evenement Categorie: