Laden Evenementen
Comedy Kleinkunst Avond Muze

Comedy Kleinkunst Avond

31 mei 2024

Kom naar een altijd verrassende Comedy/Kleinkunst avond en geniet van 3 verschillende acts!
Deze keer:

Tomesh Beumken
Tomesh is geadopteerd. Hij weet niet beter en is nooit op zoek geweest naar zijn afkomst. Hij weet immers waar hij vandaan komt. Maar wat gebeurt er als hij daarmee wordt geconfronteerd… In de persoonlijke voorstelling “Roets” neemt Tomesh je mee naar Schelluinen én Mumbai. Dit alles zal gepaard gaan met de nodige Indiase toeters en bellen en een Nederlands-Indiaas Muziekfeest op het Plein.

Maarten Vissers
Maarten is schrijver, maar zijn literaire werk wordt niet gelezen. Om zijn droom – het winnen van de Pulitzer – te bekostigen wordt hij gedwongen om zijn talent in te zetten in andere disciplines. Zijn voorstelling is een lezing van de schrijver over zichzelf, zijn vak en zijn oeuvre, waarbij hij voordraagt uit eigen werk

Albert Meijer
Albert Meijer (Harlingen, 1986) maakt cabaret en liedjes. Zijn voorstelling Plakjes gaat over omgaan met dood en verlies, het absurdisme van de situaties waar je in terecht komt als je een uitvaart organiseert, een kist uitzoekt, of de as van een overleden vriend op moet halen. Hoe moet dat nou eigenlijk, rouwen?

Tip: Geniet van een heerlijk diner van kleine gerechtjes op planken vooraf!

Share This Event

750466
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Gegevens

Datum:
31 mei
Tijd:
21:00 - 22:30
Serie:
Evenement Categorie: