Laden Evenementen
Comedy Kleinkunst Avond Muze

Comedy Kleinkunst Avond

28 jun 2024

Kom naar een altijd verrassende Comedy/Kleinkunst avond en geniet van 3 verschillende acts!
Deze keer:

Albert Meijer
Albert Meijer (Harlingen, 1986) maakt cabaret en liedjes. Zijn voorstelling Plakjes gaat over omgaan met dood en verlies, het absurdisme van de situaties waar je in terecht komt als je een uitvaart organiseert, een kist uitzoekt, of de as van een overleden vriend op moet halen. Hoe moet dat nou eigenlijk, rouwen?

Tomesh Beumken
Tomesh is geadopteerd. Hij weet niet beter en is nooit op zoek geweest naar zijn afkomst. Hij weet immers waar hij vandaan komt. Maar wat gebeurt er als hij daarmee wordt geconfronteerd… In de persoonlijke voorstelling “Roets” neemt Tomesh je mee naar Schelluinen én Mumbai. Dit alles zal gepaard gaan met de nodige Indiase toeters en bellen en een Nederlands-Indiaas Muziekfeest op het Plein.

Aren Scholte
Aren Scholte is cabaretier en rapper. In het dagelijks leven zoekt hij met veel humor, hoop in een schijnbare zinloze realiteit. Hij worstelt door het leven en denkt veel te veel na. Want als de mogelijkheden eindeloos zijn, dán is alles waar. En het leven moet ook wel een beetje licht blijven.

Tip: Geniet van een heerlijk diner van kleine gerechtjes op planken vooraf!

Share This Event

3164766
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Gegevens

Datum:
28 juni
Tijd:
21:00 - 22:30
Serie:
Evenement Categorie: