Laden Evenementen

Comedy Kleinkunst Avond

13 okt 2023

Kom naar een altijd verrassende Comedy/Kleinkunst avond en geniet van 3 verschillende acts!

Hermes Ahmadi
Hermes, een Nederlands-Afghaanse komiek uit Eindhoven, is een recept voor een identiteitscrisis. Hij is geen onbekende in calamiteiten, hij laat je de positieve kant van elke ramp zien. Hermes zal je laten weten dat je zelfs, nee vooral, kunt lachen om het einde van de wereld!

Ghislaine
Ghislaine is een geboren optimist, ontzettend vrijgezel, heeft een c.v. waar niemand chocola van kan maken en is enthousiast co-ouder van een zoon. Geschoold in Antwerpen en gevormd door de Koninklijke Marine. Naast bijlesjuf en stage-coordinator in het MBO, is zij, volgens eigen zeggen, stand up comedian in opleiding. In januari 2018 stond voor het eerst op een podium. Tot haar verbazing stond ze een half jaar later op de finale van de Comedy Talent Award in Utrecht. Sindsdien beklimt ze elke week wel ergens een podium of een kratje. Ghislaine is fan van zogenaamde clean comedy en zoekt humor in alledaagse zaken.

Tanja ter Brake
Gewapend met haar gitaar, droge humor en korte gedichten neemt Tanja je mee in haar wereld waarin alles continu stroomt.

Tip: Geniet van een heerlijk diner van kleine gerechtjes op planken vooraf!

Share This Event

1650203
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
13 oktober
Tijd:
21:00 - 22:30
Serie:
Evenement Categorie: