Laden Evenementen

Comedy Kleinkunst Avond

20 okt 2023

Kom naar een altijd verrassende Comedy/Kleinkunst avond en geniet van 3 verschillende acts!

Mila & Sabine
In de snel komische voorstelling ‘Mag ik even mijn ramp uitleggen?’ over klimaatverandering gaan Sabine en Mila aan de slag met het scheppen van een nieuwe verbeelding – ‘een nieuwe wereld waarin alles anders is.’ Want hoe moeten we verder nu de aarde naar de klote gaat?

Tijdens de zoektocht, verwikkeld in nieuwe ideeën en gedachten, springen ze van een herinnering aan hun geschiedenisleraar van vroeger, naar de trend van anusbleken tot het redden van de Chinese wolvlinder. Steeds als ze denken de oplossing te hebben gevonden dient zich een nieuw probleem voor. Sabine en Mila laten zich niet uit het veld slaan en ploeteren gestaag door.

Regner Olivier
Regner Olivier speelt “mooi weer”. Hoe ga je ermee om als je op je zeventiende ineens ziek blijkt te zijn? Ga je daar eigenlijk wel mee om?

Een persoonlijk cabaret programma vol grappen

Dylan Berkeveld
In deze voorstelling worstelt Dylan met overbewustzijn. Hij laat zien hoe dit impact heeft op zijn leven.
Op vliegvakantie? -> CO2 uitstoot. Sigaretje? -> Longkanker. Thuisbezorgd? -> Uitbuiting van de bezorgers en ga zo maar door. In de voorstelling geeft hij weer wat voor impact dat op zijn leven heeft, welke positieve kant daar aan zit en of er misschien medeplichtigen in het publiek zitten. Een komische voorstelling die helemaal past in deze tijd.

Tip: Geniet van een heerlijk diner van kleine gerechtjes op planken vooraf!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Comedy Kleinkunst Avond

Gegevens

Datum:
20 oktober 2023
Tijd:
21:00 - 22:30
Serie:
Evenement Categorie: