Laden Evenementen

Comedy Kleinkunst Avond

27 okt 2023

Kom naar een altijd verrassende Comedy/Kleinkunst avond en geniet van 3 verschillende acts!

Maaike Hillen:

Hoe beweeg je door het leven met een existentiële crisis? Hoe overleef je speeddating, 30 worden en vrienden die succesvol zijn terwijl jij het liefste pizza bestelt in je pyjama terwijl je huilend tv kijkt? En al helemaal als plussize vrouw in de huidige wereld?

Maaike heeft geen idee. Anderen wel en zij vertellen haar wat ze moet doen. Maaike houd niet van luisteren, wel van praten. In een kleinkunst voorstelling waar tekst wordt afgewisseld met liedjes vertelt ze over haar ervaringen, angsten en liefdes. The Dating/Hating game has begun!

 

Thom Gerrits:

In de voorstelling ‘Hij die het weet’ tackelt Thom de grote vraag: waarom is hij nou gelukkiger dan de rest? Met meeslepende verhalen, liedjes en rapnummers neemt hij je mee op reis in een voorstelling vol wendingen. De oplettende kijker ontdekt misschien wel het geheim voor een leven vol controle en geluk en de onoplettende kijker wordt misschien wel het gelukkigst! Thom speelt overal en nergens met zijn solovoorstelling, organiseert cabaretavonden en maakte in het verleden furore met zijn cabaretgroep Simpleton. Hij bereikte tevens de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival in 2022.

 

Tanja ter Brake:

Zeg maar SUPERDOEI tegen die stapel zelfhulpboeken! 

Tanja las alle zelfhulpboeken. Gooide het roer om. Zei een aantal jaar geleden haar baan als medisch specialist op en ging naar de Koningstheateracademie. Gewapend met haar gitaar, korte gedichten en droge humor, vat ze al die boeken samen. Hoef jij ze niet meer te lezen. Kan jij voortaan lekker genieten van het hier en nu, om maar eens iets te noemen.

Tip: Geniet van een heerlijk diner van kleine gerechtjes op planken vooraf!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Comedy Kleinkunst Avond

Gegevens

Datum:
27 oktober 2023
Tijd:
21:00 - 22:30
Serie:
Evenement Categorie: