Laden Evenementen

Comedy Kleinkunst Avond

10 nov 2023

Noortje van Steenis

In haar programma “Kruimels in mijn bed” geeft Noortje u een inkijkje in een stuiterend en niet te stuiten brein. Eén blikje coming-of-age, drie bakjes liefde, een scheutje ongemak en een klodder gebrek. De tijd dringt, dus laten we samen even keihard ontspannen. Muziek!

 

Factor 2

Comedy duo Joël Oudshoorn en Mathijs van Wingerden toveren ter plekke geïmproviseerde sketches en scènes op het toneel geïnspireerd door suggesties van het publiek. Met veel humor en fysiek spel zorgen ze voor een dynamische show waarbij ze ook zichzelf verrassen.

 

 

Thom Gerrits

In de voorstelling ‘Hij die het weet’ tackelt Thom de grote vraag: waarom is hij nou gelukkiger dan de rest? Met meeslepende verhalen, liedjes en rapnummers neemt hij je mee op reis in een voorstelling vol wendingen. De oplettende kijker ontdekt misschien wel het geheim voor een leven vol controle en geluk en de oplettende kijken wordt misschien wel het gelukkigst!

Thom speelt overal en nergens zijn solovoorstelling, organiseert cabaretavonden en maakte in het verleden furore met zijn cabaretgroep Simpleton. Hij bereikte tevens de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival in 2022.

 

Tip: Geniet van een heerlijk diner van kleine gerechtjes op planken vooraf!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Comedy Kleinkunst Avond

Gegevens

Datum:
10 november 2023
Tijd:
21:00 - 22:30
Serie:
Evenement Categorie: