Laden Evenementen

Comedy Kleinkunst Avond

11 aug 2023

Kom naar een altijd verrassende Comedy/Kleinkunst avond en geniet van 2 verschillende acts, eventueel met een heerlijk diner vooraf!

  1. Ghislaine van der Nat    
    Ghislaine (van der Nat, Breda, 1971) is een geboren optimist, ontzettend vrijgezel, heeft een c.v. waar niemand chocola van kan maken en is enthousiast co-ouder van een zoon. Geschoold in Antwerpen en gevormd door de Koninklijke Marine. Naast bijlesjuf en stage-coordinator in het MBO, is zij, volgens eigen zeggen, stand up comedian in opleiding. In januari 2018 stond voor het eerst op een podium. Tot haar verbazing stond ze een half jaar later op de finale van de Comedy Talent Award in Utrecht. Sindsdien beklimt ze elke week wel ergens een podium of een kratje. Ghislaine is fan van zogenaamde clean comedy en zoekt humor in alledaagse zake.
  2. Fimme Bakker
    “Fimme neemt zichzelf en zijn vraatzucht onder de loep. Wat als hij niet kan stoppen omdat zijn rempedaal kapot is? Bij iedere verslaving die hij aanpakt, steekt er weer een nieuwe de kop op. Zware voorstelling? Ben je gek: Alle remmen los!”

 

Tip: Kom vooraf dineren!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Comedy Kleinkunst Avond

Gegevens

Datum:
11 augustus 2023
Tijd:
21:00 - 22:30
Serie:
Evenement Categorie: