Laden Evenementen

Comedy Kleinkunst Avond

15 jul 2023

Kom naar Comedy/Kleinkunst avond en geniet van 2 verschillende acts:

1. Jeninke en De Toestand

Wij van De Toestand maken elektronische hiphop, triphop, dubreggae en downtempo songs met Nederlandse teksten, vette beats en knapperige
koortjes. De Toestand van de Liefde is ons eerste theaterprogramma. Als je niet veel over de liefde weet, hoef je je bij ons niet te schamen want wij weten ook niets en daar vertellen we alles over!

In De Toestand van de Liefde luister je naar spoken word op betoverende elektronische soundscapes, afgewisseld met liedjes die het lastig maken om stil te blijven zitten. Tekst en zang komen van theatermaker Jeninke de Jong, beats en samples van producer & drummer Gerrie Spaansen en piano door Leo Bouwmeester.

 

2. Marij van den Boom

De input van een man en van een vrouw, leidt dat tot inspirerende inzichten, mooie momenten of toch vooral tot nog meer wrijving….?
Het thema is onuitputtelijk, komen mannen van Mars en vrouwen van Venus? Waar komen de kinderen dan vandaan? Een muzikale achtbaan dwars door schaamte, spijt, seks, en veel verwarring.

De voorstelling van zangeres Marij van den Boom en gitarist Kornelis Lievense bestaat uit Nederlandstalige liedjes van puur en integer tot hilarisch. Alle liedjes zijn geschreven door of voor Marij & Kornelis.

Tip: Kom vooraf dineren!





Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
15 juli 2023
Tijd:
21:00
Evenement Categorie: