Kinderfeestjes

Kinderfeestje geven?

Leuk! Wij zorgen dat elk feestje een creatieve draai krijgt en de kinderen genieten. We beginnen altijd met wat lekkers en limonade, waarbij de we jarige extra in het zonnetje zetten. Daarna worden de kinderen meegenomen in een workshop of voorstelling. Bekijk op deze pagina onze opties! 

Basis arrangement

We beginnen elk feestje bij Muze met wat lekkers te snacken en te drinken. De jarige zetten we extra in het zonnetje door te zingen, een mooie versierde stoel en een gave beker om uit te drinken. 

Het basis arrangement kost €10 pp en bestaat uit: 

  • Onbeperkt limonade
  • Snack komkommer en tomaatjes
  • Zakje chips
  • Mini mars en twix

Het basis arrangement kan je upgraden voor €7,5 pp met:

  • Frisdrank 
  • Cupcakes 

Workshop theatermaken

Prijs: €12 pp
Leeftijd: Voor kinderen van 5 tot 12 jaar
Duur: 2 uur

Wat kan je verwachten?

We beginnen met smullen van lekkere snacks en limonade, waarbij de jarige extra in het zonnetje wordt gezet. Daarna is het tijd om mooie kostuums aan te doen en met schmink de kinderen om te toveren tot een held of een juist een schurk. 

De kinderen worden meegenomen in een theater les. Ze spelen met alle emoties, bewegen door de ruimte als beesten en bedenken hoe een held en een schurk zich gedragen.  

Alles wat ze geleerd hebben komt terug in het spektakelstuk wat uitgevoerd wordt voor de ouders ter afsluiting van het feestje. 

Voorstelling poppentheater

Prijs: vanaf €120
Leeftijd: Voor kinderen van 4 tot 8 jaar 
Duur: 2 uur 

Wat kan je verwachten?

We beginnen met smullen van lekkere snacks en limonade, waarbij de jarige extra in het zonnetje wordt gezet. Daarna is het tijd om mooie kostuums aan te doen en met schmink de kinderen om te toveren tot hun favoriete karakter. 

Als de kinderen er klaar voor zijn nemen ze plaats voor het toneel en wacht hen mooie poppenvoorstelling. Na de voorstelling is er een meet en greet met  de poppen en de acteurs. 

Goochelen

Prijs: vanaf €200
Leeftijd: Voor kinderen van 6 tot 12 jaar 
Duur: 2 uur 

Wat kan je verwachten?

We beginnen met smullen van lekkere snacks en limonade, waarbij de jarige extra in het zonnetje wordt gezet. 

Als de kinderen er klaar voor zijn nemen ze plaats voor het toneel en wacht hen mooie goochelshow. Het is een interactieve show waarin de kinderen worden gevraagd om lekker mee te doen. 

 

Enthousiast geworden?

Meld je aan via onderstaand formulier en we nemen snel contact met je op over de mogelijkheden.

Volg ons op de socials voor meer info: