Laden Evenementen

Cabaret Duet

08 jun 2024

Nieuw bij Muze! Cabaret Duet. 2 (beginnende) cabaretiers die jou een onvergetelijke avond bezorgen!

Hidde en Floris, beiden 23 jaar oud, beiden uit Brabant en beiden exact dezelfde passie. Toen zij elk met hun eigen gevoel voor humor het podium beklommen, wonnen ze na elkaar het Pucks Talent Cabaret Festival in Arnhem. Nu werken ze allebei aan hun eerste voorstelling en staan ze klaar om hun nieuwste anekdotes en hersenspinsels met jullie te delen.

 

Hidde van Gestel studeerde cum laude af in de Neerlandistiek. Hij is dus slim. Dat staat absoluut buiten kijf. Slim én welbespraakt. Maar daar rept hij zelf eigenlijk met geen woord over. Want, kun je nog wel trots zijn op je intelligentie en je academische diploma? Wat heb je op dit moment nou aan wetenschappelijke kennis? In zijn programma ‘Drogreden’ (werktitel) onderzoekt hij deze vragen.

 

Floris de Vree is daarentegen net wat anders geprogrammeerd. Hij gaat af op zijn gevoel en ziet het gevaar in alles wat voor hem onbekend is in het leven. En dat klinkt misschien vermoeiend, maar Floris staat constant aan om zijn eigen bubbel te beschermen van datgene dat hij ziet als ‘het kwaad’. Maar maakt u zich geen zorgen, zolang Floris ligt te lijden, kunt u erom lachen.

Tip: Geniet van een heerlijk diner van kleine gerechtjes op planken vooraf!
Share This Event

1438515
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Gegevens

Datum:
8 juni
Tijd:
21:00 - 22:30