Laden Evenementen
Comedy Kleinkunst Avond Muze

Comedy Kleinkunst Avond

07 jun 2024

Kom naar een altijd verrassende Comedy/Kleinkunst avond en geniet van 3 verschillende acts!
Deze keer:

Tomesh Beumken
Tomesh is geadopteerd. Hij weet niet beter en is nooit op zoek geweest naar zijn afkomst. Hij weet immers waar hij vandaan komt. Maar wat gebeurt er als hij daarmee wordt geconfronteerd… In de persoonlijke voorstelling “Roets” neemt Tomesh je mee naar Schelluinen én Mumbai. Dit alles zal gepaard gaan met de nodige Indiase toeters en bellen en een Nederlands-Indiaas Muziekfeest op het Plein.

Bas van der Meulen
Bas is de helft is van een eeneiige tweeling. Hij is dus nooit uniek geweest, wat hem ironisch genoeg een zeer unieke kijk op het leven geeft. Het stelt hem in staat om persoonlijke verhalen te vermengen met maatschappelijke thema’s als identiteit en (on)gelijkheid. Hoe is het om al sinds je geboorte een levende spiegel voorgehouden te worden? Daarop heeft Bas het antwoord.

Bas van der Meulen (1991) maakt intelligente en eigenzinnige humor. Hij is wetenschapper en schrijft voor satirisch platform De Speld. Op het podium heeft Bas het over dingen die hij in zijn satirische werk niet kwijt kan, zoals persoonlijke kwesties en onzekerheden.

Roos Vervelde
Roos Vervelde (1998) drijft vaak de spot met haar eigen generatie en spaart daarbij zichzelf niet. Ze is stand-up comedian en sit-down activist. Ze weet alleen niet zeker of ze daadwerkelijk het beste voor heeft met de wereld, of vooral probeert haar eigen imago boven water te houden. Gelukkig blijven dikke mensen beter drijven.

Tip: Geniet van een heerlijk diner van kleine gerechtjes op planken vooraf!

Share This Event

1352263
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Gegevens

Datum:
7 juni
Tijd:
21:00 - 22:30
Serie:
Evenement Categorie: