Laden Evenementen

Comedy Kleinkunst Avond

23 feb 2024

Kom naar een altijd verrassende Comedy/Kleinkunst avond en geniet van 3 verschillende acts!
Deze keer:

Ellis Broeksteeg
Ellis is een sandwichkind die last heeft van het (zelf gediagnostiseerde) middelste-kind-syndroom. Ook bekend als het vergeten kind, A.K.A het coeliakiekind, het stomme paard en die ene vervelende vegan. Er is ongelofelijk veel onderzoek gedaan naar het ‘Middelste-kind-syndroom’ en in de voorstelling ‘Sandwich’ trekt Ellis – door middel van komische anekdotes en liedjes over herkenbare familiesituaties –sommige eigenschappen naar zich toe, maar stoot ook sommige karaktertrekken, die over haar als Sandwich-kind worden beweerd, af

Aren Scholte
Aren Scholte is cabaretier en rapper. In het dagelijks leven zoekt hij met veel humor, hoop in een schijnbare zinloze realiteit. Hij worstelt door het leven en denkt veel te veel na. Want als de mogelijkheden eindeloos zijn, dán is alles waar. En het leven moet ook wel een beetje licht blijven.

Floris Molenaar
Hoe kan je met zulke kleine ogen zulke grote dingen zien?’ Dit vroeg Floris toen hij vier jaar oud was. Ruim twintig jaar later lijkt de wereld nog net zo groot en intimiderend. Alles lijkt mogelijk, kansen liggen voor het oprapen, maar een kans grijpen betekent ook dat dit kan eindigen in mislukking. Je gaat denken, overwegen, alles op een rijtje zetten, nog eens overwegen, en tegen de tijd dat je er uit bent is de kans al door iemand anders gegrepen. Denken lijkt doen te voorkomen, maar doen lijkt denken achterwegen te laten. En de gedachte blijft: dit moet toch makkelijker kunnen? Door middel van grappen, observaties, liedjes en veel te veel woorden probeert Floris een uitweg uit de doen-denken-paradox te vinden. Hij gaat op zoek naar de gulden middenweg.

 

Tip: Geniet van een heerlijk diner van kleine gerechtjes op planken vooraf!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Comedy Kleinkunst Avond

Gegevens

Datum:
23 februari
Tijd:
21:00 - 22:30
Serie:
Evenement Categorie: