Laden Evenementen

Typisch Theater

22 feb 2024

Kom naar een avond waar theater de hoofdrol speelt. Je krijgt 3 theater acts te zien die jou op hun eigen manier verrassen.

Het programma geeft je een nieuw perspectief, zet je aan het denken of maakt je gewoon lekker aan het lachen.
Een ding staat vast, na afloop heb je genoeg om met elkaar over te praten.

Deze keer:

Een avond bij Lorca – Martín Alvarez
Een korte reis naar Spanje thuis Lorca, de bekende dichter. Zijn werk was een inspiratiebron voor veel musici maar bijzonder voor Manuel de Falla. Dit show verteelt het verhaal achter deze composities met live muziek en gedichten.

EEN KWESTIE VAN STEMMINGEN – Joffrey Verhoef
“Blijf nog even zitten alsjeblieft, er is nog zó veel dat ik wil vertellen. We maken er een gezellige tijd van, we pakken alle dagen die er nog zijn!””

In deze aandoenlijke monoloog uit het stuk “Blessuretijd” van Jeroen van den Berg neemt Joffrey Verhoef je als de eenzame doch eeuwig optimistische meneer De Graaf in ongeveer 20 minuten mee in de mooiste momenten uit zijn leven. “Je wil dat er iets van je blijft hangen hè…”

VALENTINA – Caroline Moezelaar
VALENTINA is een korte persoonlijke theatersolo. Het is het levenslied van een niet-moeder, een zoektocht naar de betekenis van het ‘niet-moeder zijn’. Waarom kreeg uitgerekend het meisje met moedertalent geen kind? Het bestaat dus: geen kinderen hebben, geen moeder zijn, omdat het gewoon zo ging … VALENTINA is een voorstelling die raakt, schuurt, reflecteert en tegelijk luchtig is.
Wat heeft haar ervan weerhouden via andere wegen een baby te krijgen, desnoods online te bestellen? VALENTINA richt zich op iedereen die ooit uit een moeder is gekropen.

 

 

 
Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
22 februari
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie: